Tuesday, March 28, 2023

Ще се развеселя - Беинса Дуно (Вторник). МОЛИТВА ПЪТЯТ НА ЖИВОТА

Без страх и тъмнина, напред в Любовта безгранична!

Ще се развеселя премного заради Господа;

душата ми ще се зарадува в Бога моего.

Защото ме облече в одежди на спасение,

загърна ме в мантия на правда,

като жених, украсен със венец;

като невеста, накитена със утварите си,

като девица, преизбрана от другарките си.

(Ис.61:10)

 Аз Съм пламъкът на Твоята Любов.

Бог е изживяване на Всемирната Любов.

Бог е ниво на Съ-знание.

Бог е Пълнота и Радост.

Бог е Извор на Любов,

безусловно отдаване на Себе Си.

~

МОЛИТВА ПЪТЯТ НА ЖИВОТА

Господи Боже, Спасителю наш, на всяка сила и крепост, на всяка Истина и Любов, на всяко държавие и власт, извор на всички добрини в живота ни, изпроводи ни Благия Си Дух, да ни ръководи и крепи в Пътя на Живота, да ни просвещава умовете, да ни озарява сърцата, да ни дава сила и живот, да струваме добрата Ти Воля.

Прости прегрешенията ни, които изповядваме пред Тебе, те ни отдалечиха от Твоята бащинска Любов. Изличи ги от книгата на Твоите възпоменания и ни дарувай мира на Твоя Дух.

Направи сега да просветне Лицето Ти върху нас, да сме образ на Твоята Любов, вестители на Твоята Истина и служители на Твоята Правда.

Благослови тоя народ, между който живеем. Благослови нашите братя и сестри, с които се подвизаваме. Благослови всички майки и бащи, които вършат Твоята Воля. Чуй гласа на всички страдующи по лицето на Земята и ги благослови.

Благослови Учителя ни, Който ни води в Твоя Път. Благословен Си Ти, Господи, Боже наш. Благословено е Твоето Име от веки, защото Ти Си Пътят, Истината и Животът и освен Теб няма друг Бог. Ти Си само Един.

Амин.

 

No comments: